Over Femke
In 2002 te Emmeloord volgde ik mijn 3 jarige opleiding tot allround kapster en visagiste. Visagie en kappen hebben onlosmakend veel met elkaar te maken door  kleur en vorm. De kennis die ik heb opgedaan in beide vakgebieden kan ik dan ook prachtig combineren. Vervolgens werkte ik in verschillende zaken als kapster.

Sinds 2008 ben ik bezig gegaan om mijn zaak op te starten tot Bruidsvisagiste en Bruidskapster. Begin 2009 heb ik dan ook verschillende Masterclasses gevolgd (o.a. in Rotterdam) om de extra kneepjes van het vak bruidstyliste  te leren.
Vanaf 2009 ben ik dan ook  bruidstyliste en maak ik verschillende soorten opsteek-kapsels voor de bruid met bijpassende make-up afgestemd op de jurk en geschikt voor de foto's en het daglicht.

Van tijd tot tijd volg ik natuurlijk weer nieuwe techniek-cursussen en blijf ik up to date door me te laten inspireren door vooral Engelstalige (Amerika en Groot Brittannië) en Russische collega's.

De nieuwste techniek is het airbrushen met het bekende merk Dinair. Een geweldige methode waar je een nog natuurlijker effect creeërt, wat wel 12 uur blijft zitten (en er gewoon weer af te halen valt). De substantie is waterproof, olie, parabenen en siliconen vrij en nooit getest op dieren!!